Waarom ik meiden en vrouwen coach werd!

Mijn jeugd

Ik groeide op in een gezin met mijn vader, moeder, zusje en broertje. Al vrij gauw had ik door dat mijn gezin toch net iets anders was dan andere gezinnen in mijn omgeving. Mijn moeder werkte fulltime en was hoofdkostwinner. Mijn vader werkte parttime en deed het meest in de zorg voor ons. Boodschappen, meegaan naar de sport en helpen met activiteiten op school. Mijn moeder was de handigste van de twee en ik weet nog dat een vriendin zeer verbaasd reageerde toen mijn moeder een tuinset in elkaar aan het zetten was. Door mijn achtergrond, waarin mijn moeder veel werkte en veel studeerde ben ik gevormd. Onbewust weet ik dat ik heel veel kan bereiken met de nodige inzetNatuurlijk ben ik ook onzeker en heb ik gedachten die mij niet bepaald verder helpen. En weet je…....volgens mij hebben heel veel (alle?) meiden en vrouwen hier wel last van. Is ook niet heel erg! Zo lang het je niet in de weg staat bij het bereiken van je wensen, verlangens en doelen.

Zelfonderschatting

Daarnaast signaleer ik in mijn coach trajecten met meiden en vrouwen heel vaak zelfonderschatting en dat vind ik zo zonde! Waar een man zich door een sollicitatie heen bluft, is een vrouw te vaak (naar mijn zin 😉) veel te bescheiden. Ook ik heb hier een handje van, maar daar wordt aan gewerkt 😊Zo kreeg ik van een opdrachtgever een aanbod voor een opdracht. Eerst dacht ik “Ik weet niet of ik dat wel kan?” Ik heb de tijd genomen, er over nagedacht en me erin verdiept en toen bleek dat ik dat prima kon. En dat heb ik ze laten weten 😀.  Wat ik ook zie is dat meiden en vrouwen het leven leiden dat anderen van hen verwachten OF wat zij denken dat anderen van hen verwachten. Na het overlijden van mijn vader (hier spreek ik ook over in de Mindset talks podcast van Marielle Hukker) werd het mij opeens volkomen duidelijk. Ik had er 41 jaar op zitten en hopelijk nog 41 jaar te gaan en dat wilde ik niet op deze manier. Ik wilde mijn eigen leven leiden op basis van mijn eigen keuzes! Helaas maakte dit o.a. dat ide relatie verbrak met de vader van mijn dochter 😢.  

Mijn missie

Maar wat is nou mijn missie als meiden en vrouwen coach? 

Ik begeleid jou met al mijn kennis, humor en eerlijkheid. Dit doe ik door doelgericht en oplossingsgericht te werken. Ik wil heel graag dat andere meiden en vrouwen het leven leiden dat zij willen leiden en dus hun eigen keuzes maken. Dat je je realiseert dat je je gedachten hebt en niet bent en ze dus ook kan veranderen. Wat verwacht ik van jou? Dat je een beetje lef hebt (klein beetje is al genoeg) en dat je je inzet en doorzet. De rest doen we samen💪. Vragen die ik tegenkom in mijn werk zijn o.a.: Hoe haal ik meer energie en voldoening uit mijn werk? Hoe wil ik dat mijn leven erover drie jaar uitziet? Hoe krijg ik meer balans in werk en privé. En vergeet niet! Om ergens te komen, moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent

 Lieve groet Marieke💗

2 reacties op “Waarom ik meiden en vrouwen coach werd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews