Ik en mijn missie, help…..

Mijn missie als stiefplan coach is het begeleiden van stiefouders om van hun samengestelde gezin een succes te maken. Een gezin waarin meer harmonie en rust is en (stief)ouders tijd voor zichzelf en elkaar hebben.

Ik ben echt goed onderweg met mijn missie, maar zoals dat gaat, gaat het met vallen en opstaan. Mijn reis als new born ondernemer 😀 is een spannende, zeer leerzame en energie gevende reis. Ik word er onwijs blij van dat ik kan creëren wat ik wil, voor mijn doelgroep. In afstemming met mijn doelgroep.

Mindset

Net als bij ieder mens schieten mijn gedachten alle kanten op, dus ja ook weleens de verkeerde🙄 (lees ook mijn blog over tegen jezelf praten). Gaat dit wel lukken? Denk ik niet te groot? Bereik ik wel de mensen die ik wil bereiken? En wat doe ik op dat soort momenten? Dan praat ik even met mezelf, ff een kleine peptalk. Ik bel mijn vriendje, die is heerlijk nuchter en benaderd zaken weer heel anders, dat is meestal heel prettig 😉. Of ik bel een vriendin, die zijn ook goud waard.

Weet je wat mij het best helpt. Bedenken wat ik echt belangrijk vind en wat ik ook alweer echt wil en dan komt mijn mindset weer op orde en kan ik weer door. En hé wat is het ergste dat kan gebeuren….. dat ik nu ondernemer ben en straks niet meer.

Focus

Dit had ik van tevoren niet kunnen bedenken maar dit is naast de juiste mindset echt super belangrijk. Ik ga nu op zeer korte termijn mijn onlinecursus Opvoeden in het stiefgezin lanceren. Daarnaast ben ik een module aan het ontwikkelen over mindset in je stiefgezin en begeleid ik stiefouders. Maar! Daarnaast heb ik nog heel veel ideeën. Namelijk: een podcast met stiefkinderen of stiefvaders, trainingen of bijeenkomsten samen met een mediator etc. Maar dat kan dus niet allemaal tegelijk. Ja, dat kan wel, maar dan doe ik alles half.

Dus na een gesprek met mijn coach (ja, ik heb er ook één 😀) heb ik de focus weer terug en weet ik weer wat mij te doen staat. Eerst aan de slag met mijn onlineprogramma’s, zodat ik heel veel (stief) ouders kan helpen. En daarna verder met al mijn andere ideeën waar ik ook heel enthousiast over ben.

Lieve groet.

Marieke💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews