Een jaar met mijn lief!

Een jaar samen

Joepie! Een jaar verkering met Gert. Ik vind verkering zo leuk klinken, lijkt het net alsof ik weer 18 ben 😊. Ik had eigenlijk vorig jaar maart nog geen behoefte aan een nieuwe relatie. Ik wist dat de kans groot was (gezien mijn leeftijd 🙄) dat ik een man zou gaan treffen met kinderen. En wist ook dat dat niet persé makkelijk zou zijn. Maar, ja daar was Corona (je weet wel het virus waardoor we weinig meer kunnen en mogen). Ik vond het saai! Zal ik dan toch op een datingsite. Oh nee niet weer 😉. Mijn eerdere ervaringen waren niet echt om blij van te worden. Vaak dacht ik bij een date na 10 minuten, hoe kom ik hier weg! Herkennen jullie dat? Zo benieuwd naar jullie ervaringen. 

Datingsite

Maar goed ik verveelde me en had zin in een beetje spanning en schreef me in. Ik had me voorgenomen om alleen iemand te gaan ontmoeten als het echt leuk leek. En daarbij hadden we corona, dus eigenlijk mocht het ook een soort van niet. Oh ja ik geloof dat Mark Rutte op een gegeven moment wel een seks-buddy toestond, Nou dat leek mij de omgekeerde wereld. Ik wil toch eerst weten wat voor vlees ik in de kuip heb 😉.  

Nou binnen 3 dagen had ik contact met Gert en 2 weken later hadden we een wandeldate in Zutphen. Ja, origineler kan ik het niet maken. En bij de derde date werd de 1.5m regel van Mark Rutte genegeerd en had ik een nieuw vriendje 😍 Een nieuwe prille relatie heeft twee kanten. Een leuke en een minder leuke. Ik had en heb (ja, ik zit nog op de roze wolk) bergen energie, vlinders in mijn buik als ik hem zie en als ik hem mis. Ik voel me gesteund en geliefd! De andere kant en daar komen we toch ook weer bij gedachten en hoe die met ons op de loop gaan. Ben ik mooi genoeg, vindt hij mij niet te oud (Ja hij is 2 jaar jonger 😊), pas ik in zijn familie, heb ik geleerd van mijn ‘fouten’ in vorige relaties? Enz. 

Maar onthoud! Je bent niet je gedachten, je hebt ze. En net als weeën 🙈 ze komen en gaan. 

Wat vinden jullie lastig in een relatie? Ik hoor het graag! 

Wie jarig is trakteert! Omdat ik een jaar verkering heb, trakteer ik twee mensen. Zij krijgen het eerste gesprek van hun coachingtraject gratis (t.w.v. 85 euro). 

Lieve groet, 

Marieke💗 

2 reacties op “Een jaar met mijn lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews