Goede voornemens!?

Op de één of andere manier heb ik altijd goede voornemens voor na de zomervakantie. Herkent iemand dit of ben ik de enige… 

Ik zit dan heerlijk in een stoel in de zon met een glas wijn en fantaseer over wat ik allemaal wil bereiken en anders wil in mijn leven. Daar zit vaak ook iets bij met bewegen. Überhaupt mislukt het plan m.b.t. bewegen de laatste jaren vaker wel dan niet. Maar het bizarre is dat ik dan ook nog totaal onrealistische doelen weet te stellen. Bijvoorbeeld 3x per week om 6.00 opstaan en gaan hardlopen. Dusssss…..Ik ben echt een ochtendmens, maar dit is een dom idee. 

Toch misschien maar wat goede voornemens bedenken ten aanzien van mijn (samengestelde) gezin voor 2021! Want dat verdienen ze toch. En ik ook! Maar goed dan moet ik het ook nakomen. Even onder ons, 80% van de Nederlanders bedenkt goede voornemens, daarvan denkt 83% dat het ook gaat lukken. En ja je raadt het al…. 17% slaagt daarin. 

Maar goed ik hoor komend jaar bij de 17%. Mijn goede voornemens zijn: 

Mijn aandacht goed verdelen over de drie (stief)kinderen. Als ze op aandacht zitten te wachten 😊. In gesprek blijven met mijn dochter over hoe zij het vindt om onderdeel te zijn van een (stief)gezin. In gesprek blijven met mijn vriend over ons (stief)gezin en natuurlijk leuke dingen met z’n tweeën doen. Nou dit lijkt me wel voldoende voor nu, als ik bij de 17% wil horen.  

Ik wens iedereen een heel harmonieus 2021 toe 😉! 

Wat zijn jullie goede voornemens voor je (stief)gezin voor 2021? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews