Bonusmoeder 2.0 Summer edition

Dit jaar roep jij wel ‘Yes! Ik ga met mijn samengestelde gezin op vakantie!

 

Het online programma voor bonusmoeders die ontspannen op vakantie willen gaan EN uitgerust terug willen komen.
Het zit al een tijdje in je hoofd en soms lig je er wakker van, je piekert over de vakantie met je samengestelde gezin. Je vraagt je af of je het wel 2 weken gaat volhouden met zijn allen, of je ook wat tijd en ruimte voor jezelf hebt, of de locatie wel voor alle gezinsleden geschikt is of dat een paar kinderen zich enorm gaan vervelen, en je ziet de bui al hangen dat jij en je partner nauwelijks tijd voor elkaar gaan hebben……😫.
Wat wil jij wel!?
Jij wil:
 • Een vakantie waar ook jouw wensen en behoeften in terugkomen (land, soort verblijf, hoe lang etc.)
 • Tijd en ruimte voor jezelf in die vakantie
 • De mogelijkheid om niet met je stiefgezin op vakantie te gaan😊
 • Afspraken over wat wel en niet geaccepteerd wordt van de (bonus)kinderen op vakantie
Inmiddels heb ik al tientallen (bonus)moeders en (bonus)vaders mogen begeleiden bij hun samengestelde gezin. Ik zie de struggles en waarop het vooral misloopt in deze mooie gezinnen:
 • Veel te weinig communiceren
 • Niet op de juiste manier communiceren, waardoor het dikke bonje wordt 😆
 • Te weinig tijd voor jezelf en elkaar, ook op vakantie👩‍❤️‍👨
 • Niet durven delen wat je dwars zit
Mijn tijd is beperkt en ik wil wel graag zoveel mogelijk samengestelde gezinnen helpen, zodat zij meer rust en harmonie gaan ervaren. Het mooie is…. met deze online cursus, kan jij het helemaal zelf! Nee, ik laat je niet helemaal los, ik ben gewoon beschikbaar. Daarover zo meer 😉
 Voor maar 87,- (normaal 197,-)
Ja ik doe mee!
Mijn grootste wens voor jou....
 • Dat jij gewaardeerd wordt voor wat je allemaal doet
 • Dat je durft te zeggen wat je wil zeggen tegen je partner en (bonus)kinderen. Ja, ook over de vakantie
 • Dat je nee durft te zeggen, waar jij een nee voelt
 • Dat je weer heerlijk slaapt, zonder te piekeren❤️
 • Dat jij de dingen doet die je echt wil doen en niet omdat anderen dat van jou verwachten
 • Dat jij je weer thuis voelt in je eigen huis! 🏠
 • Dat jij ervaart: Ja, ik hoor er ook bij! 👪

coaching
Dit is het juiste moment...

 

Als jij voelt dat het zo niet langer kan en je nu al tegen de zomervakantie opziet. Dat jij ervaart dat je niet gelukkig bent en dat dit niet de manier is waarop jij (bonus)moeder wil zijn.
Stel je voor dat wij nu samen een andere weg inslaan. De weg naar (bonus)moeder 2.0. Op naar de (bonus)moeder die op relaxte wijze en met plezier haar rol vervult. Een rol waar jij ZELF invulling aan gaat geven. De (bonus)moeder 2.0 die gezien wordt voor wat ze werkelijk is en de erkenning en waardering krijgt waar ze recht op heeft. De (bonus)moeder die de plek in het gezin heeft die zij wil en die zij verdiend. En natuurlijk een bonusmoeder die wel uitkijkt naar de vakantie!
Voor maar 87,- (normaal 197,-)

Ja ik ga met je mee!


Klanten vertellen

 

“Marieke hoort direct waar de ‘pijn’ of struggle zit als het gaat om samengestelde gezinnen en de complexiteit waar je als stiefouder tegenaan kan lopen. Binnen korte tijd heeft ze een aantal richtlijnen geformuleerd waar je meteen van weet : had ik dit eerder geweten, dan hadden we heel wat gestruggle bespaard! Dus al is het klein, of is het groot, heb je een perspectief nodig van een expert rond stiefgezinnen, de communicatie en leefregels thuis, vraag het Marieke Jansen. Ze is echt super praktisch en vol begrip in haar helpende hand. Meer dan de moeite waard!” (Maaike K.)

Doe je mee!?
Dit is wat je krijgt:
De online cursus (bonus)moeder 2.0 (onbeperkt toegang) Summer edition 🌞
Module 1: Wie ben jij nu?
Module 2: Wie wil je zijn?
Module 3: Let’s go! Op naar (bonus)moeder 2.0
Module 4 Summer edition: Dit jaar wel relaxt op vakantie

 

Elke module bevat meerdere opdrachten, zodat je in haalbare stappen je doel bereikt.
Zes maanden toegang tot de online community Het stiefmoederparadijs:
 • In de community doe ik elke maand een live q & a (zoom)
 • Elke dag van de week kan je mij en de drie experts (opvoeden en opgroeien, mentale gezondheid en recht) je vragen stellen
 • Ervaringen delen etc.
Bonus: Een (online) coachsessie met mij in de eerste 4 weken na aankoop van de online cursus
Bonus: Mail mij jouw gemaakte opdrachten in de online cursus en ik geef feedback en beantwoord je vragen
Voor maar 87,- (normaal 197,-)
Ja! Ik doe mee

Klanten vertellen
“Marieke is een geweldige vrouw met veel ervaring en deskundigheid. Op elke vraag heeft ze een antwoord en kan ze tips geven die gemakkelijk in de praktijk toe te passen zijn. We hebben heel veel van haar geleerd en schromen ook zeker niet om weer bij haar terug te komen indien dat helpend zou kunnen zijn. Marieke, enorm bedankt!!” (Monique, 39 jaar)

Veel gestelde vragen
Waarom maar 87,-?
 • Omdat ik heel graag heel veel (bonus)moeders wil helpen om meer plezier te ervaren in hun gezin en in de vakantie
 • Omdat ik heel graag van veel mensen wil horen hoe het hen heeft geholpen
 • Omdat ik het super leuk vind om met heel veel verschillende (bonus)moeders contact te hebben
Voor wie is (bonus)moeder 2.0 geschikt?
 • Als jij echt klaar bent om het anders te gaan doen en er echt klaar mee bent dat je niet gewaardeerd wordt voor wat je doet en je niet 24/7 thuis voelt in je eigen huis, dan is dit voor jou!
 • Als jij nu eindelijk een keer een vakantie wil waar ook jouw behoeftes, wensen en verlangens in terugkomen
Kost het veel tijd?

Nee. Natuurlijk verwacht ik inzet en actie, anders verandert er niks. Maar, je kan de online cursus in eigen tempo doen, want je hebt onbeperkt toegang tot de online cursus.

Wat krijg ik nu eigenlijk?

De online cursus (bonus)moeder 2.0 (onbeperkt toegang)

Module 1: Wie ben jij nu?

Module 2: Wie wil je zijn?

Module 3: Let’s go! Op naar (bonus)moeder 2.0

Module 4 Summer edition: Dit jaar wel relaxt op vakantie!

Elke module bevat meerdere opdrachten, zodat je in haalbare stappen je doel bereikt.

Mail mij jouw gemaakte opdrachten in de online cursus en ik geef feedback en beantwoord je vragen*

* Dit kan de eerste 6 weken na aankoop

Zes maanden toegang tot de online community Het stiefmoederparadijs:

 • In de community doe ik elke maand een live q & a (zoom)
 • Elke dag van de week kan je mij en de drie experts (opvoeden en opgroeien, mentale gezondheid en recht) je vragen stellen
 • Ervaringen delen etc.

Bonus: Een (online) coachsessie met mij in de eerste 4 weken na aankoop van de online cursus

Bonus: Mail mij jouw gemaakte opdrachten in de online cursus en ik geef feedback en beantwoord je vragen

Ik heb een andere vraag!

Mail mij gerust info@praktijkmariekejansen.nl of stuur een what’s app 0626806592

Ja! Ik ga ervoor!

 


Reviews