Lieve bonusmoeder,

Ben jij er helemaal klaar mee om je niet thuis te voelen in je eigen huis en wil jij de waardering waar je recht op hebt. Met de online cursus Bonusmoeder 2.0 help ik je in zes weken naar rust in je gezin en genieten van de zomer🌞

 

Voor maar 87,- (normaal 199,-)

Ja dit wil ik!

Het zit al een tijdje in je hoofd en soms lig je er wakker van, je piekert je over je samengestelde gezin. Je bent een (bonus)moeder die heel veel voor de kinderen en haar partner doet. Vaak ook zelfs van alles doet om de biologische moeder te helpen of tegemoet te komen. Jij regelt van alles en zorgt dat het gezin draait. Van rijden naar de sport, kopen van kleding, thuis zijn als een kind ziek is en mee naar de fysiotherapie.

En je baalt als een stekker als je mening er niet toe doet als het bijvoorbeeld met één van de bonuskinderen niet goed gaat😫.

Wat wil jij wel!?

Jij wil:

 • Een keer nee zeggen als je partner of de biologische moeder ‘hulp’ nodig heeft bij de kinderen😀
 • Zonder schuldgevoel tijd voor jezelf nemen in de zomervakantie en op vakantie
 • De bonuskinderen niet altijd direct helpen bij een vraag, maar de vader erbij betrekken
 • Duidelijke afspraken over wat wel en niet wordt geaccepteerd van de (bonus) kinderen op vakantie

 

Inmiddels heb ik al tientallen (bonus)moeders en (bonus)vaders mogen begeleiden bij hun samengestelde gezin. Ik zie de struggles en waarop het vooral misloopt in deze mooie gezinnen:

 • Veel te weinig communiceren
 • Niet op de juiste manier communiceren, waardoor het dikke bonje wordt 😆
 • Te weinig tijd voor jezelf en elkaar, ook op vakantie👩‍❤️‍👨
 • Niet durven delen wat je dwars zit

Mijn tijd is beperkt en ik wil wel graag zoveel mogelijk samengestelde gezinnen helpen, zodat zij meer rust en harmonie gaan ervaren. Het mooie is…. met deze online cursus, kan jij het helemaal zelf! Nee, ik laat je niet helemaal los, ik ben gewoon beschikbaar. Daarover zo meer 😉

 Voor maar 87,- (normaal 199,-)

Ja ik doe mee!

Mijn grootste wens voor jou....

 

 • Dat jij gewaardeerd wordt voor wat je allemaal doet
 • Dat je durft te zeggen wat je wil zeggen tegen je partner en (bonus)kinderen. Ja, ook over de vakantie
 • Dat je nee durft te zeggen, waar jij een nee voelt
 • Dat je weer heerlijk slaapt, zonder te piekeren❤️
 • Dat jij de dingen doet die je echt wil doen en niet omdat anderen dat van jou verwachten
 • Dat jij je weer thuis voelt in je eigen huis! 🏠
 • Dat jij ervaart: Ja, ik hoor er ook bij! 👪

coaching
Dit is het juiste moment...

Als jij voelt dat het zo niet langer kan en je nu al tegen de zomervakantie en de rest van het jaar opziet. Dat jij ervaart dat je niet gelukkig bent en dat dit niet de manier is waarop jij (bonus)moeder wil zijn.

Stel je voor dat wij nu samen een andere weg inslaan. De weg naar bonusmoeder 2.0. Op naar de bonusmoeder die op relaxte wijze en met plezier haar rol vervult. Een rol waar jij ZELF invulling aan gaat geven. De bonusmoeder 2.0 die gezien wordt voor wat ze werkelijk is en de erkenning en waardering krijgt waar ze recht op heeft. De bonusmoeder die de plek in het gezin heeft die zij wil en die zij verdiend. En natuurlijk een bonusmoeder die wel uitkijkt naar de vakantie!

Voor maar 87,- (normaal 199,-)

Ja ik ga met je mee!


Klanten vertellen

“Marieke hoort direct waar de ‘pijn’ of struggle zit als het gaat om samengestelde gezinnen en de complexiteit waar je als stiefouder tegenaan kan lopen. Binnen korte tijd heeft ze een aantal richtlijnen geformuleerd waar je meteen van weet : had ik dit eerder geweten, dan hadden we heel wat gestruggle bespaard! Dus al is het klein, of is het groot, heb je een perspectief nodig van een expert rond stiefgezinnen, de communicatie en leefregels thuis, vraag het Marieke Jansen. Ze is echt super praktisch en vol begrip in haar helpende hand. Meer dan de moeite waard!” (Maaike K.)


opvoeden in het stiefgezin
Doe je mee!?

Dit is wat je krijgt:

De online cursus (bonus)moeder 2.0 (onbeperkt toegang) Summer edition 🌞

Module 1: Wie ben jij nu?

Module 2: Wie wil je zijn?

Module 3: Let’s go! Op naar (bonus)moeder 2.0

Module 4 Summer edition: Dit jaar wel relaxt op vakantie

 

Elke module bevat meerdere opdrachten, zodat je in haalbare stappen je doel bereikt.

 

Zes maanden toegang tot de online community Het stiefmoederparadijs:

 • In de community doe ik elke maand een live q & a (zoom)
 • Elke dag van de week kan je mij en de drie experts (opvoeden en opgroeien, mentale gezondheid en recht) je vragen stellen
 • Ervaringen delen etc.

Bonus: Mail mij jouw gemaakte opdrachten in de online cursus en ik geef feedback en beantwoord je vragen

Voor maar 87,- (normaal 199,-)

Ja! Ik doe mee


Klanten vertellen

 

“Hallo Marieke, ik moest me er even toe zetten om aan de cursus Bonusmoeder 2.0 te beginnen, maar het is super leuk! Ik wil direct door naar de volgende module. Het levert al mooie inzichten op. Groetjes Mirjam”


Veel gestelde vragen

Waarom maar 87,-?

 • Omdat ik heel graag heel veel (bonus)moeders wil helpen om meer plezier te ervaren in hun gezin en in de vakantie
 • Omdat ik heel graag van veel mensen wil horen hoe het hen heeft geholpen
 • Omdat ik het super leuk vind om met heel veel verschillende (bonus)moeders contact te hebben

Voor wie is (bonus)moeder 2.0 geschikt?

 • Als jij echt klaar bent om het anders te gaan doen en er echt klaar mee bent dat je niet gewaardeerd wordt voor wat je doet en je niet 24/7 thuis voelt in je eigen huis, dan is dit voor jou!
 • Als jij nu eindelijk een keer een vakantie wil waar ook jouw behoeftes, wensen en verlangens in terugkomen

Kost het veel tijd?

Nee. Natuurlijk verwacht ik inzet en actie, anders verandert er niks. Maar, je kan de online cursus in eigen tempo doen, want je hebt onbeperkt toegang tot de online cursus.

Wat krijg ik nu eigenlijk?

De online cursus (bonus)moeder 2.0 (onbeperkt toegang)

Module 1: Wie ben jij nu?

Module 2: Wie wil je zijn?

Module 3: Let’s go! Op naar (bonus)moeder 2.0

Module 4 Summer edition: Dit jaar wel relaxt op vakantie!

Elke module bevat meerdere opdrachten, zodat je in haalbare stappen je doel bereikt.

Mail mij jouw gemaakte opdrachten in de online cursus en ik geef feedback en beantwoord je vragen*

* Dit kan de eerste 6 weken na aankoop

Zes maanden toegang tot de online community Het stiefmoederparadijs:

 • In de community doe ik elke maand een live q & a (zoom)
 • Elke dag van de week kan je mij en de drie experts (opvoeden en opgroeien, mentale gezondheid en recht) je vragen stellen
 • Ervaringen delen etc.

Bonus: Een (online) coachsessie met mij in de eerste 4 weken na aankoop van de online cursus

Bonus: Mail mij jouw gemaakte opdrachten in de online cursus en ik geef feedback en beantwoord je vragen

Ik heb een andere vraag!

Mail mij gerust info@praktijkmariekejansen.nl of stuur een what’s app 06-26806592

Ja! Ik ga ervoor!

 


Reviews