Supervisie

In een supervisietraject (10-15 bijeenkomsten) ga je onder begeleiding van mij (supervisor), leren door reflectie op eigen werkervaringen. Vaak zijn dit ervaringen waarin je geraakt werd en je ontwikkelmogelijkheden zichtbaar worden. Het kunnen ook positieve ervaringen zijn. In positieve ervaringen zitten vaak aspecten die bruikbaar zijn om lastigere situaties op te lossen. Tijdens de bijeenkomsten werken we met een werkinbreng en reflectie. Deze helpen je je eigen werk te onderzoeken, waardoor je inzicht krijgt in je eigen handelen. Dit inzicht helpt je om je werk duurzaam te verbeteren. Jij bepaalt zelf welke vragen en ervaringen actueel zijn.

Wandelsupervisie 

De paden op de lanen in…. 

Liever buiten dan in mijn spreekkamer?

De natuur is altijd in beweging en ontwikkeling en dat geldt ook voor jou als professional. Wandelen stimuleert de linker en de rechterhersenhelft en brengt daardoor denken en voelen in balans. Hierdoor kom je tot nieuwe inzichten. 

Al wandelend gaan we aan de slag met jouw reflecties en werkinbreng. Natuurlijk is er ook ruimte voor pauze op een bankje met wat drinken en wat lekkers. 

 

Reviews