Stiefplan coach

 

Herken je dit?
Je voelt je niet op je gemak in je eigen huis
Je hebt een kort lontje naar je partner en (stief)kinderen
Jullie worden het maar niet eens over de opvoeding en regels in huis
Je voelt je soms buitengesloten in je samengestelde gezin
Je doet heel veel, maar erkenning en waardering krijg je niet vaak
Zorg ik wel goed voor mijn (stief)kinderen?
Ben ik wel een goede en leuke partner?

Wat als ik je vertel dat het anders kan 

Natuurlijk kan je het nog een tijdje zelf blijven proberen. Je kan blijven proberen om toch met je partner in gesprek te komen. Je kan nog harder gaan zorgen voor je (stief)kinderen, zodat ze zich misschien anders gaan gedragen. Ik kan je vertellen dat je over 3 maanden nog steeds in dezelfde situatie zit. Of je kan nu samen met je partner (of desnoods eerst alleen) aan de slag gaan met jullie relatie en ervoor gaan zorgen dat jullie samengestelde gezin gaat slagen! 

Ik ken mijn klanten 🙂 Jij denkt nu: “Ik moet dit zelf kunnen” of “Mijn partner en ik komen er toch niet uit”. Besef goed dat dit een valkuil is waar veel stiefouders instappen. Ik ben ook altijd heel streng voor mezelf en vind ook dat ik mijn eigen problemen op moet lossen. Maar inmiddels weet ik door vallen en opstaan, dat hulp vragen en krijgen ontzettend veel oplevert. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Je hebt dus twee keuzes. Je ploetert nog even door met je samengestelde gezin en komt erover 3 maanden achter dat er niks veranderd is en de situatie waarschijnlijk verslechterd is. Of je investeert in jezelf, je partner en je samengestelde gezin 🙂  

Ik hoef jou niet te vertellen dat dit een mooie kans is om meer harmonie en rust in jullie stiefgezin te brengen. Laat mij jou helpen!  

Ja dit wil ik!


Over mij

Ik ben Marieke en ik geloof dat jij het leven kan leiden dat jij wil leiden met jouw stiefgezin. Jij kan regie nemen over jouw leven, zodat jouw wensen en verlangens goed tot hun recht komen in jouw dagelijks leven.  

Ik ben een lat-stiefmoeder en dat heeft voor- en nadelen 😊. Ik woon met mijn dochter Jolijn. Ik heb een relatie met Gert en hij heeft een zoon van vijf en een dochter van drie. Samenwonen is geen optie omdat we ver bij elkaar vandaan wonen en beide niet willen verhuizen voor onze kinderen.  

Toen ik de relatie met de vader van mijn dochter verbrak, wist ik al dat de kans vrij groot zou zijn dat mijn volgende relatie, een relatie met een man met kinderen zou zijn. Ik was namelijk 41 😉. Dat leek mij pittig, inmiddels weet ik uit eigen ervaring en die van mijn klanten dat dit in veel gevallen een understatement is. Maar! Ik heb een modus gevonden om er toch elke keer weer goed uit te komen met Gert. En dat gun ik jullie ook! Het blijkt namelijk dat juist in stiefgezinnen minder gecommuniceerd wordt. Ik help jullie graag om meer en beter te gaan communiceren over o.a. opvoeden, ex-partners, tijd voor jezelf en elkaar en de rol die je hebt in een stiefgezin. 


De online cursus Opvoeden in het stiefgezin
 • Theorie over opvoeden en opvoeden in een stiefgezin 
 • Opdrachten om wensen en verlangens (mbt opvoeding) om te zetten naar actie 
 • Community met andere deelnemers (tip mylene, niet doen….) 
 • In de community de mogelijkheid om feedback te kijgen van mij op opdrachten


Hoe ziet de online leeromgeving eruit? 

 1. Module – Jouw manier van opvoeden 
 2. Module – Opvoedstijlen 
 3. Module – Opvoeden in een samengesteld gezin 
 4. Module – Formuleren van wensen en verlangens 
 5. Module – Communicatie met je partner 

Wat levert de online cursus jullie op?

Na het volgen van dit programma hebben jullie je wensen, verlangens en behoeften met betrekking tot de opvoeding gedeeld. Er zijn afspraken gemaakt waar jullie beide achter staan. Dit levert jullie een stevig fundament op voor jullie samenstelde gezin. Dit levert jullie meer ontspanning, harmonie en plezier op in jullie samengestelde gezin. En last but not least hebben jullie geleerd hoe je beter kan communiceren met elkaar. 

Ja dit wil ik!


De online cursus is ALLEEN geschikt voor jullie als: 
 • Jullie daadwerkelijk bereid zijn om ook naar jezelf te kijken
 • Jullie het belang van de kinderen voorop stellen
 • Jullie elkaar gunnen dat het met de ander goed gaat
 • Jullie regie en verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen over de opvoeding in jullie stiefgezin

Early bird aanbod € 37.- in plaats van € 65.-

Ja ik meld me aan!


Ja maar,…. 

Ik weet niet of mijn partner ook begeleiding wil

Ja! Het is super belangrijk om dit samen te doen. Het is cruciaal om op 1 lijn te zitten en elkaar te steunen. Maar mocht je partner (nog) niet willen, dan hoop ik dat jij voor jezelf aan de slag kan met wat jouw wensen en verlangens zijn. Waardoor jij beter voor jezelf gaat zorgen en dus ook voor je (stief)kinderen. 

Hoeveel tijd kost het ons? 

De gesprekken duren meestal 75 minuten. Soms zijn we na 5 gesprekken klaar, soms hebben we wat meer tijd nodig.

Wat voor soort mensen doen ermee? 

Dit programma is geschikt voor stiefouders die echt serieus aan de slag willen met hun relatie en het samen opvoeden van hun (stief)kinderen. Het zijn zowel mannen als vrouwen in allerlei leeftijden uit heel Nederland. 


Reviews