Download mijn gratis e-book! Eerste Hulp Bij je Stiefgezin

Download >

Welke rol heb jij in je samengestelde gezin? En welke wil jij? (incl 4 coachsessies)

In drie maanden duidelijkheid over de rol die jij wil hebben in je samengestelde gezin en goede communicatie met je partner

 

Herken jij dit?

Je doet van alles voor je bonuskinderen en sommige dingen mag je niet.
Je vraagt je vaak af of de taken wel goed verdeeld zijn
Je hebt een kort lontje naar je partner en (stief)kinderen
Je hebt vaak niet-helpende gedachten, die jou een rotgevoel bezorgen
Je voelt je soms buitengesloten in je samengestelde gezin
Je doet heel veel, maar erkenning en waardering krijg je niet vaak

 

Wat als ik je vertel dat het anders kan

Natuurlijk kan je het nog een tijdje zelf blijven proberen. Je kan blijven proberen om toch met je partner in gesprek te komen. Je kan nog harder gaan zorgen voor je (stief)kinderen of juist minder. In de hoop dat je partner ook weer wat oppakt. Ik kan je vertellen dat je over 3 maanden nog steeds in dezelfde situatie zit. Of je kan nu samen met je partner (of alleen) aan de slag gaan met welke rol jij eigenlijk wil. Hierdoor pak je weer regie over je eigen leven.  Zo kan jij ervoor zorgen dat jullie samengestelde gezin gaat slagen! 

Ik ken mijn klanten 🙂 Jij denkt nu: “Ik moet dit zelf kunnen” of “Mijn partner en ik komen er toch niet uit”. Besef goed dat dit een valkuil is waar veel stiefouders instappen. Ik ben ook altijd heel streng voor mezelf en vind ook dat ik mijn eigen problemen op moet lossen. Maar inmiddels weet ik door vallen en opstaan, dat hulp vragen en krijgen ontzettend veel oplevert. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Je hebt dus twee keuzes. Je ploetert nog even door met je samengestelde gezin en komt erover 3 maanden achter dat er niks veranderd is en de situatie waarschijnlijk verslechterd is. Of je investeert in jezelf, je partner en je samengestelde gezin 🙂  

Ik hoef jou niet te vertellen dat dit een mooie kans is om meer harmonie en rust in jullie stiefgezin te brengen. Laat mij jou helpen!  

Ja dit wil ik!


coaching
Over mij

Ik ben Marieke en ik geloof dat jij het leven kan leiden dat jij wil leiden met jouw stiefgezin. Jij kan regie nemen over jouw leven, zodat jouw wensen en verlangens goed tot hun recht komen in jouw dagelijks leven.  

Ik ben een lat-stiefmoeder en dat heeft voor- en nadelen 😊. Ik woon met mijn dochter Jolijn. Ik heb een relatie met Gert en hij heeft een zoon van zes en een dochter van vier. Samenwonen is geen optie omdat we ver bij elkaar vandaan wonen en beide niet willen verhuizen voor onze kinderen.  

Toen ik de relatie met de vader van mijn dochter verbrak, wist ik al dat de kans vrij groot zou zijn dat mijn volgende relatie, een relatie met een man met kinderen zou zijn. Ik was namelijk 41 😉. Dat leek mij pittig, inmiddels weet ik uit eigen ervaring en die van mijn klanten dat dit in veel gevallen een understatement is. Maar! Ik heb een modus gevonden om er toch elke keer weer goed uit te komen met Gert. En dat gun ik jullie ook! Het blijkt namelijk dat juist in stiefgezinnen minder gecommuniceerd wordt. Ik help jou/jullie heel graag om de rol te pakken die bij je past, waar je gelukkig van wordt en jij het best tot je recht komt. Hierdoor zit jij beter in je vel, wat weer een positief effect heeft op je relatie en gezin. 


De online cursus (incl. 4 coachsessies)

 

Ik ga je iets vertellen!

Jouw rol als bonusouder komt voort uit de overtuigingen en gedachten die jij hebt. Gedachten bepalen emoties en van daaruit laat jij bepaalt gedrag zien. O.a. jouw handelen in jouw gezin.

Daarom bied ik jou een online cursus Mindset in het stiefgezin aan met daarbij 4 coachsessies. Dit is de perfecte combinatie om jouw rol kritisch te bekijken en opnieuw vorm te geven.

Dit ga je leren in de online cursus:

 • Je weet wat helpende- en niet-helpende gedachten zijn
 • Je gaat helpende- en niet- helpende gedachten herkennen en de niet-helpende gedachten veranderen
 • Je weet wat belemmerende overtuigingen zijn en hoe ze ontstaan
 • Je gaat je eigen belemmerende overtuigingen ontdekken
 • Je kent de cirkels van invloed en betrokkenheid en weet hoe jij je invloed kan vergroten
 • Je herkent waarbij je betrokken bent, maar waar jij geen invloed op hebt
 • Bonus: Je maakt kennis met systeemopstelling en bekijkt je eigen huidige gezinssysteem en hoe je het zou willen hebben

 

Inhoud van de module Mindset in je stiefgezin

Bonus: Intro op systeemopstelling met opdracht (t.w.v. 35 euro)

Bonus: Optioneel: (online) Coachsessie bij te boeken voor 50 euro i.p.v 79 euro (60 min)

Bonus: Mogelijkheid om vragen te stellen over de inhoud via e-mail (t.w.v. 25 euro)

De cursus neemt ongeveer 8 weken in beslag. Je gaat namelijk ook concreet aan het werk met de stof en de opdrachten. De coachsessies met mij plannen we in gedurende de online cursus. Dus ongeveer elke twee weken. Je behoud levenslang toegang tot de online cursus. De coachsessies dienen ingezet worden binnen 3 maanden vanaf de aankoop van de cursus.


De online cursus met coachsessies is alleen voor jou/jullie geschikt als:

 

 • Jij daadwerkelijk bereid bent om naar jezelf te kijken
 • Jij wil oefenen in milder zijn voor jezelf (waar nodig)
 • Jij jezelf gunt dat het goed met je  gaat
 • Jij regie en verantwoordelijkheid wil en kan nemen over jouw leven en jouw rol in jullie stiefgezin

De prijs 317,-

Ja ik meld me aan!


marieke jansen

Reviews