Podcast Het stiefmoederparadijs

Leuk dat je er bent! In deze podcast ga ik in gesprek met allerlei soorten bonusmensen en professionals die werken met stiefgezinnen.

– We spreken over opvoeden. En hoe je de opvoeding die al is ontstaan in het kerngezin, samenbrengt tot een gezamenlijke opvoeding in het stiefgezin
– De invloed van de ex-partners en wat je kan doen om die relatie zo goed mogelijk te houden
– Samen kinderen krijgen en hoe dit is voor de kinderen die er al zijn?
– Hoe houd je de relatie goed met je huidige partner?
– Etc.

Beluister hier direct de podcast – Het stiefmoederparadijs

Kennismakingsgesprek

Je wil meer rust en harmonie in je samengestelde gezin

Je wil meer op één lijn met je partner m.b.t. het opvoeden van jullie kinderen

Je bent zoekend naar jouw rol in jullie samengestelde gezin

In een kennismakingsgesprek luister ik graag naar jouw verhaal en waar jij tegenaan loopt. Als je vragen hebt, stel ze gerust in dit gesprek. Ook zal ik mezelf kort voorstellen en uitleggen hoe ik werk, waarom ik op die manier werk en of en wat ik voor jou kan betekenen.

Op naar een betere en meer ontspannen versie van jezelf!


Gratis e-book Eerste Hulp Bij je Stiefgezin

Wil je eerst liever wat lezen!?

In mijn e-book vertel ik je over: loyaliteiten, opvoeden, jij en je partner en de fases van een samengesteld gezin. Ook vertel ik je over de valkuilen en geef ik tips. En last but not least staan er opdrachten in, zodat je direct aan de slag kan met je stiefgezin!

Wil jij een succes maken van je samengestelde gezin?!


Download het e-book

Reviews